Skip to content

O Blogu

Moj Kripto.com je blog na kojem dijelim svoje zanimanje za uzbudljiv svijet kriptovaluta

Blockchain tehnologija nam jasno pokazuje nezaustavljivu prirodu ljudske inovacije, te impresivnu moć udruženog stvaralaštva na granici tehnologije i mašte.

Novosti i rješenja koja su već danas dostupna i funkcionalna te tisuće novih aplikacija i načina primjene koji su još u razvoju ili tek izneseni kao ideje, kontinuirano pobuđuju sve veći interes, često podsjećajući na filmove znanstvene fantastike. 

Promatramo li blockchain tehnologiju kroz postojeću paradigmu o novcu, etabliranim strukturama moći i ustaljenim obrascima unutar današnjeg gospodarskog sustava vidjet ćemo da se radi o revolucionarnoj tehnologiji koja postavlja temelje posve novog svjetonazora sa snažnim posljedicama na gotovo sve aspekte naših života.

Ne mogu sa sigurnošću reći da će ova ili ona kriptovaluta ili čak Bitcoin u konačnici preživjeti i zavladati svijetom, ali ono u što sam uvjeren jest da će blockchain tehnologija u potpunosti preobraziti načine na koji funkcionira novac, trgovina, komunikacije, te se pokazati kao jedna od najvećih inovacija našeg vremena.


Exclamation_mark_red.O tome kako se i vi možete uključiti u svijet kriptovaluta, više možete saznati ovdje ili me izravno kontaktirajte klikom da donji gumb.


MojKripto je dostupan i na Facebookou: