Skip to content

Konferencija Shift Money 2020 – 7. i 8. prosinca u Zagrebu u suradnji sa Singapore FinTech Festivalom

Zagreb, Croatia – 23. studenoga 2020. Tvrtka Shift, vodeći organizator događanja povezanih s tehnologijom u jugoistočnoj Europi, najavljuje kako će se Shift Money 2020, regionalna konferencija posvećena financijskim tehnologijama, održati 7. i 8. prosinca 2020. u zagrebačkoj Laubi.

Vrhunska produkcija uz maksimalnu sigurnost u atraktivnom prostoru zagrebačke Laube

Ovogodišnje, treće izdanje Shift Money konferencije pred sudionike donosi atraktivan program prepun zanimljivih tema i relevantnih aktera iz svijeta financijskih tehnologija.
Kao i proteklih godina, svi prisutni moći će uživati u predavanjima, panelima i drugim kvalitetnim sadržajima na najvišoj produkcijskoj razini. Odvijanje programa u sigurnim uvjetima prostrane Laube dodatni je jamac vrhunskog doživljaja.

Program predvode legendarni Tim Draper, guverner HNB-a Boris Vujčić te suosnivači Currencyclouda i Onfida

Shift Money 2020 će se odvijati kao dvodnevno događanje uz brojne programske sadržaje i predstavljanja fintech inovacija, rješenja i tvrtki (iz Hrvatske i svijeta), te će sudionicima ponuditi izvrsnu platformu za ostvarivanje kvalitetnih profesionalnih kontakata, upoznavanje s liderima industrije i mogućim sponzorima. Konferencija će sadržavati razgovore o budućnosti novca te prezentirati inovacije i tvrtke u svrhu razmjene ideja, povezivanja te pokretanja suradnje i poslova u području platnog prometa i financijskih usluga.

Među brojnim programskim segmentima konferencije ističe se predavanje legendarnog investitora Tima Drapera koji će govoriti o budućnosti kriptovaluta i blockchain tehnologije. Guverner HNB-a Boris Vujčić će sa sudionicima podijeliti razmišljanja o načinima na koje regulatorna tijela mogu pomiriti svoju ulogu s ubrzanom dinamikom razvoja financijskih tehnologija. Možemo istaknuti i predavanja Richarda Arundela, suosnivača Currencyclouda, te Husayna Kassaija, suosnivača i izvršnog direktora Onfida, tehnološke tvrtke koja se bavi sigurnošću i provjerom identiteta u zaštićenim sustavima. Sudionike očekuju i druga zanimljiva predavanja i paneli iz područja financijskih tehnologija, a u sklopu programa na rasporedu je i finale Elevator Lab Challengea, regionalnog fintech natjecanja pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke u kojem se natječu startupi iz Hrvatske, BiH i Srbije.

Suradnja s najvećim svjetskim festivalom posvećenim financijskim tehnologijama

Konferencija će se premijerno odvijati u suradnji sa Singapore FinTech Festivalom koji okuplja međunarodne lidere iz područja financija, poslovanja, javnog sektora i tehnologije.

Ovogodišnji SFF temelji se na hibridnom formatu koji kombinira središnje 24-satno online događanje s preko 40 globalnih događanja u FinTech središtima diljem svijeta. Jedno od spomenutih događanja upravo je Shift Money 2020 konferencija, čime je Hrvatska predstavljena kao jedan od partnera SFF-a i domaćin klasičnog, fizičkog konferencijskog događanja. Programski sadržaji konferencije će se emitirati uživo na SFF online platformi i tako omogućiti da 60.000 sudionika SFF-a iz svih dijelova svijeta prati događanja iz Zagreba.

Oduševljeni smo što je ovogodišnji Shift Money postao dio SFF-a i na taj način stavio Zagreb na mapu vodećih događanja u svijetu financijskih tehnologija. Fintech se doista pokazao kao najuzbudljivija i najbrže rastuća tehnološka vertikala koja kombinira iznimne startupe, motivirane lidere u industriji i angažirane predstavnike regulatornih tijela

Ivan Burazin, osnivač i izvršni direktor tvrtke Shift, organizatora konferencije.

Sopnendu Mohanty, glavni financijski direktor MAS-a, dodao je: „Kao rastuća fintech destinacija u jugoistočnoj Europi, Hrvatska je pojavom mladih i sposobnih digitalnih stručnjaka postala rastuće inovacijsko žarište. U duhu ovogodišnjih globalnih tendencija, drago nam je što ćemo ostvariti suradnju sa Shift Money konferencijom kako bismo povezali hrvatske financijske i tehnološke zajednice s globalnom SFF zajednicom, razmijenili ideje i stvorili nove mogućnosti za inovacije u području financijskih tehnologija.”

Iskustvo u organizaciji konferencije u pandemijskim uvjetima

Ovogodišnja Shift Money konferencija dolazi na kraju izazovne godine koju je obilježila globalna pandemija, mjere izolacije i zatvorene granice. U tom kontekstu važno je istaknuti kako je krajem rujna Shift uspješno organizirao developersku konferenciju Shift Dev, s više strana pozdravljenu kao uzorno rješenje za organizaciju poslovnih skupova u postojećim okolnostima. Svi preduvjeti za uspjeh u organizaciji predstojeće Shift Money 2020 konferencije na taj su način osigurani, ostaje još jedino da rezervirate svoje ulaznice.

Ulaznice rezervirajte ovdje.

Kontakt za medije

Ivan Burazin /  i@shiftcon.f.co  /+385911521810

O Shiftu

Shift je tvrtka s desetljećem iskustva i jedan od europskih lidera u pokretanju i organizaciji specijaliziranih konferencija iz različitih područja tehnologije, uključujući programiranje, fintech i AI. Uz konferencije, Shift je proizveo i mnoštvo specijaliziranih sadržaja putem Shift Remote platforme koja je dostupna online.

O Shift Money konferenciji

Shift Money je dvodnevno događanje na kojem je prošle godine osobno prisustvovalo više od 400 fintech profesionalaca, 35 govornika, 10 startupa i 40 novinara kako bi potaknuli razmjenu ideja, pronašli nove partnere i stvorili poslovne veze. Fokus konferencije je okupiti lidere na pozornici kako bi razgovarali o budućnosti novca i financija, posebno u vezi s tehnologijom, te predstaviti tvrtke i proizvode koje promoviraju ideje, povezivanja i ponude u platnim i financijskim uslugama.

O Singapore FinTech Festivalu

Singapurski FinTech Festival (SFF) je najveći svjetski festival financijskih tehnologija i globalna platforma za zajednicu tech-poduzetnika, zakonodavnih i regulatornih subjekata, lidera financijskog sektora, različitih ulagača itd. U 2019. godini su SFF i Singapurski tjedan inovacija i tehnologije (SWITCH) privukli više od 60.000 sudionika iz gotovo 140 zemalja. Saznajte više na www.fintechfestival.sg.


Moj Kripto možete pratiti i na 

Facebooku

Twitteru

Mediumu

Publish0xu

Linkedinu

Published inAltcoinBitcoinBlockchainVijesti