Skip to content

Fintech elita u Zagrebu – konferencija Shift Money 2020 ide prema planu

Shift Money 2020, regionalna konferencija posvećena financijskim tehnologijama, održat će se prema planu – 7. i 8. prosinca 2020. Sjedeća mjesta su rasprodana, no još ima dovoljno vremena za kupnju jedinstvene virtualne ulaznice koja osigurava pristup sadržajima
Shift Money konferencije, ali i Singapore FinTech Festivala, najvećeg svjetskog festivala posvećenog financijskim tehnologijama.

Najznačajnije regionalno događanje iz svijeta financijskih tehnologija

U najljepšem zagrebačkom konferencijsko-izložbenom prostoru sve je spremno za dvodnevno događanje na kojem će profesionalci, poduzetnici i entuzijasti iz svijeta financijskih tehnologija moći uživati u predavanjima, panelima i drugim kvalitetnim sadržajima na najvišoj produkcijskoj razini. Vrhunska kvaliteta u svim segmentima te atraktivan program prepun zanimljivih tema i relevantnih aktera standard su od kojeg organizator ne odstupa ni u izazovnoj godini poput ove. Svjedoči tomu i impresivan popis govornika koji će pred sudionicima podijeliti svoja znanja, iskustva i savjete vezane uz globalne fintech trendove.

shift money logo
Shift Money

Legendarni Tim Draper, guverner HNB-a Boris Vujčić i osnivač Currencyclouda predvode listu predavača

Tim Draper, investitor s velikim iskustvom na globalnoj fintech pozornici, podijelit će sa sudionicima svoja razmišljanja o budućnosti kriptovaluta i blockchain tehnologije.
O načinima na koje regulatorna tijela mogu pomiriti svoju ulogu s ubrzanom dinamikom razvoja rješenja iz svijeta financijskih tehnologija govorit će guverner HNB-a Boris Vujčić. Pred sudionicima konferencije svoja predavanja će održati suosnivač Currencyclouda Richard Arundel, zatim Vuk Vuković, suosnivač i izvršni direktor tvrtke Oraclum Intelligence Systems,  Dubravko Martinić iz Serengetija, predsjednica uprave Raiffeisen banke Liana Keserić, Michael Pötscher (Bitpanda), Łukasz Foks (Microsoft) i drugi ugledni akteri iz svijeta financija i tehnologije. Uz predavanja, sudionike konferencije očekuju i zanimljivi paneli, korisne radionice i mnoštvo drugih sadržaja.

Suradnja s najvećim svjetskim fintech festivalom

Konferencija će se premijerno odvijati u suradnji sa Singapore FinTech Festivalom, koji okuplja međunarodne lidere iz područja financija, poslovanja, javnog sektora i tehnologije i to pred više od 60.000 sudionika. Ukoliko se odlučite na kupnju virtualne ulaznice za Shift Money 2020 konferenciju, automatski ostvarujete pravo pristupa svim programskim sadržajima Singapore FinTech Festivala, uključujući predavanja, panele i radionice s više od 800 govornika i preko 240 sati relevantnih sadržaja.

Svi preduvjeti da se uključite u globalnu fintech priču su osigurani, preostaje još samo da rezervirate svoje virtualno mjesto.

Ulaznice rezervirajte ovdje.

Kontakt za medije

Ivan Burazin /  shift@shiftconf.co

O Shiftu

Shift je tvrtka s desetljećem iskustva i jedan od europskih lidera u pokretanju i organizaciji specijaliziranih konferencija iz različitih područja tehnologije, uključujući programiranje, fintech i AI. Uz konferencije, Shift je proizveo i mnoštvo specijaliziranih sadržaja putem Shift Remote platforme koja je dostupna online.

O Shift Money konferenciji

Shift Money je dvodnevno događanje na kojem je prošle godine osobno prisustvovalo više od 400 fintech profesionalaca, 35 govornika, 10 startupa i 40 novinara kako bi potaknuli razmjenu ideja, pronašli nove partnere i stvorili poslovne veze. Fokus konferencije je okupiti lidere na pozornici kako bi razgovarali o budućnosti novca i financija, posebno u vezi s tehnologijom, te predstaviti tvrtke i proizvode koje promoviraju ideje, povezivanja i ponude u platnim i financijskim uslugama.

O Singapore FinTech Festivalu

Singapurski FinTech Festival (SFF) je najveći svjetski festival financijskih tehnologija i globalna platforma za zajednicu tech-poduzetnika, zakonodavnih i regulatornih subjekata, lidera financijskog sektora, različitih ulagača itd. U 2019. godini su SFF i Singapurski tjedan inovacija i tehnologije (SWITCH) privukli više od 60.000 sudionika iz gotovo 140 zemalja. Saznajte više na www.fintechfestival.sg.


Moj Kripto možete pratiti i na 

Facebooku

Twitteru

Mediumu

Publish0xu

Linkedinu

Published inAltcoinBitcoinBlockchainVijesti